top of page

Personlig assistent till en härlig pojke som gillar att vara aktiv sökes i Örebro

Uppdaterat: 18 mars

 

Poolarna Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Örebro

Korta fakta om jobbet

Anställningsform: Behovsanställning


Kvalifikationer

Körkort

Krav

  • B

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Om jobbet

Personlig assistent till en härlig pojke som gillar att vara aktiv
Är du en person som är trygg, lekfull och kan arbeta lågaffektivt? Har du ett stort hjärta och en omhändertagande personlighet? Då kan du vara den assistent vi söker!


Om oss: Vi är ett stöttande team som arbetar med en härlig aktiv pojke med autism. Vår uppdragsgivare behöver hjälp med att hantera sina vardagliga rutiner och aktiviteter. Vi letar efter en assistent som kan erbjuda lugn och trygghet samtidigt som du inspirerar och motiverar vår kund att må bra och följa sina intressen.


Krav och kvalifikationer:

  • Erfarenhet som personlig assistent är en fördel, men vi värdesätter personlighet högt.

  • En stark personkemi med både vår kund och hans familj är avgörande för att lyckas i denna roll, då det även finns syskon med personlig assistans i familjen.

  • Eftersom arbetsplatsen ligger på landet strax utanför Örebro är det nödvändigt med tillgång till egen bil och körkort.

  • Arbetstiderna är förlagda på dag- och kvällstid, vilket innebär att det inte krävs natt- eller helgarbete.


Process och ansökan: För att kunna ansöka om denna tjänst krävs ett utdrag från belastningsregistret och kontakt med referenser från tidigare arbetsplatser. Vi ser fram emot att starta intervjuer snarast möjligt, och tjänsten inleds med en introduktionsperiod för att säkerställa en smidig övergång. Vi betonar att du kommer att få gå bredvid så länge det behövs för att alla parter ska känna sig trygga i arbetet.


Vår företagskultur: Poolarna Assistans följer kollektivavtal i Almega och värnar om våra anställda. Vi tror på att varje röst är viktig och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!


Om du tror att du är den rätta personen för denna spännande roll som personlig assistent, tveka inte att ansöka och bli en värdefull del av vårt team. Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer sker fortlöpande. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav och uppvisas vid intervjun. Arbetsplatsen är rökfri.


Malin Wernersson

Verksamhetschef

076-1753015


Ansöknings ID: PA Örebro412 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page