top of page

Personlig Assistent till en härlig tonårstjej med autism sökes i Örebro

Uppdaterat: 18 mars

 

Personlig assistent

Kommun: Örebro

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Körkort

Krav

  • B

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Om jobbet

Assistent som är trygg, lekfull och kan arbeta lågaffektivt
Är du en person som är trygg, lekfull och kan arbeta lågaffektivt? Har du ett stort hjärta och en omhändertagande personlighet? Då kan du vara den assistent vi söker!

Om oss: Vi är ett stöttande team som arbetar med en ung, glad tonårstjej med stor integritet. Hon älskar att gunga och vi värnar om att närma oss henne på hennes villkor och i hennes egen takt. Vår uppdragsgivare behöver hjälp med att hantera sina vardagliga rutiner och aktiviteter samtidigt som hennes integritet respekteras.


Krav och kvalifikationer:

  • Erfarenhet som personlig assistent är en fördel, men vi värdesätter personlighet högt.

  • En stark personkemi med vår tonårstjej och hennes familj är avgörande för att lyckas i denna roll.

  • Eftersom arbetsplatsen ligger på landet strax utanför Örebro är det nödvändigt med tillgång till egen bil och körkort.

  • Arbetstiderna är förlagda på dag- och kvällstid, vilket innebär att det inte krävs natt- eller helgarbete.


Process och ansökan: För att kunna ansöka om denna tjänst krävs ett utdrag från belastningsregistret och kontakt med referenser från tidigare arbetsplatser. Vi betonar att du kommer att närma dig vår tonårstjej på hennes villkor och i hennes egen takt för att säkerställa att hon känner sig trygg och respekterad självklart med föräldrarna som stöd.


Vår företagskultur: Poolarna Assistans följer kollektivavtal i Almega och värnar om våra anställda. Vi tror på att varje röst är viktig och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Om du tror att du är den rätta personen för denna spännande roll som personlig assistent, tveka inte att ansöka och bli en värdefull del av vårt team. Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer sker fortlöpande. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav och uppvisas vid intervjun. Arbetsplatsen är rökfri.


Malin Wernersson

Verksamhetschef

076-1753015


Ansöknings ID: PA Örebro39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page