top of page

Personlig Assistent sökes i Nora

Uppdaterat: 18 mars

 

Poolarna Assistans AB

Personlig assistent i Nora


Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Personlig assistent -  2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

  • Gymnasial utbildning

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön


Om jobbet

Vi söker en Personlig Assistent i Nora som har ett brinnande intresse av att yrket personlig assistent. Vår kund är en man på 28år som bor med sin familj i ett villaområde i Nora. Han har en muskelsjukdom som gör att han är beroende av sin permobil. Den vi söker ska kunna assistera genom att hjälpa till vid förflyttningar, hygien, träning av/påklädning och vid aktiviteter.
assistent som gillar tv spel sökes

 Vi ser gärna att du som söker är i åldern 25-40 år. Som person är du lugn och trygg, flexibel och stark, då det förekommer lyft.

Assistenten assisterar så att vår kund kan hantera vardagliga rutiner och utöva sina intressen. Om du som assistent gillar tv spel är det en fördel.


Erfarenhet av yrket personlig assistent prioriteras men stor vikt läggs vid personlighet. Att personkemin stämmer med såväl kund som familj.


Arbetstiderna är mestadels dag och kväll. Tjänsten inleds med en introduktion.


Poolarna är ett litet familjärt assistans bolag som värnar om våra kunders självbestämmande och tar hand om vår personal. Hos oss är din röst viktig.


Innan en anställning ska ett utdrag från belastningsregistret uppvisas och referenser från tidigare arbetsplatser kontaktas. Intervjuer sker fortlöpande.  


Poolarna Assistans har kollektivavtal i Almega och vi värnar om våra anställda. Din röst är viktig. Vi vill gärna ha med dig i vårt team.


Malin Wernersson

Verksamhetschef

076-1753015


Ansöknings ID: PA Nora1Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page