top of page

Fast tjänst på 80% som Personlig Assistent i Vetlanda sökes.

Uppdaterat: 18 mars

 

Poolarna Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Vetlanda

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Utbildning

Krav

  • Gymnasial utbildning

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön


Om jobbet

Personlig assistent som gillar utflykter
Vi söker dig med stort hjärta och en varm, omhändertagande personlighet. Gärna erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med stort vårdbehov. Vill du arbeta som personlig assistent till 9årig kille som gillar mys, utflykter musik och bad?

Den vi söker är en trygg och ansvarstagande person med barnasinnet kvar. Det är lika viktigt att vara självständig som att kunna samarbeta med andra. Arbetet är mycket varierande med såväl intensiva stunder som lugna stunder.


Tjänsten vi ska tillsätta omgående, ligger på 70% med varierande arbetstider som dag, kväll och helg. Vi har ett rullande 4 veckors schema.

Du som söker bör ha en stark kropp då arbetet kan innebära tunga lyft och snabba ryck. Du kommer få lära dig allt du behöver kunna tills du kan kombinera kontrakturprofylax med lek och medicinhantering.


Du som söker måste ha körkort och egen bil då det inte finns kollektivtrafik som matchar arbetstiderna. Det är också viktigt att du skriver och talar flytande svenska.

Erfarenhet och utbildning prioriteras, men alla med omsorg i blicken är varmt välkomna att söka tjänsten. På arbetsplatsen finns pälsdjur.


Arbetsgivaren finns i Örebro, men arbetsplats och närmsta chef strax utanför Vetlanda.

Vi ser fram emot din ansökan.


Poolarna Assistans är en liten familjär anordnare med hjärta och hjärna. Vi tror att om medarbetare trivs skapar det trygghet för våra kunder och anhöriga. Vi ser gärna att du blir en del av vårt glada gäng.


Poolarna Assistans har kollektivavtal i Almega och vi värnar om våra anställda. Din röst är viktig. Vi vill gärna ha med dig i vårt team.


Intervjuer sker fortlöpande. Utdrag ur belastningsregistreret är ett krav och uppvisas vid intervjun. Arbetsplatsen är rökfri.


Arbetsgivaren finns i Örebro, men arbetsplats och närmsta chef strax utanför Vetlanda.

Vi ser fram emot din ansökan.


Intervjuer sker fortlöpande. Utdrag ur belastningsregistreret är ett krav och uppvisas vid intervjun. Arbetsplatsen är rökfri.


Malin Wernersson

Verksamhetschef

076-1753015Ansöknings ID: PA Vetlanda111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page