top of page

Lyhörd och Engagerad Assistent sökes

Uppdaterat: 28 juni

 

Poolarna Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Örebro

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Personlig assistent -  2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

  • Gymnasial utbildning

Språk

Krav

  • Svenska

Körkort

Krav

  • B

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön


Om jobbet

Lyhörd och Engagerad Assistent sökes.

 Vi söker dig som har ett brinnande intresse av yrket personlig assistent.Vi söker dig med stort hjärta och en varm och omhändertagande personlighet.


Vår kund har autism och behöver hjälp att hantera vardagliga rutiner och aktiviteter. Lyhörd och engagerad assistent sökes till denna tjänst. Som assistent hjälper du vår kund genom att stötta, inspirera och motivera vår kund att må bra och utöva sina intressen.


Engagerad Assistent kompis i Örebro sökkes av Poolarna

Erfarenhet av yrket personlig assistent prioriteras men stor vikt läggs vid personlighet. Att personkemin fungerar med såväl vår kund som med familj är en förutsättning för att lyckas med uppdraget. I familjen finns också syskon med personlig assistans.


Då arbetsplatsen ligger på landet strax utanför Örebro krävs bil och körkort. Arbetstiderna är dag och kväll. (ej natt eller helg)


Tjänsten inleds med en introduktion.


Poolarna är ett litet familjärt assistans bolag som värnar om våra kunders självbestämmande och tar hand om vår personal. Hos oss är din röst viktig.


Innan en anställning ska ett utdrag från belastningsregistret uppvisas och referenser från tidigare arbetsplatser kontaktas. Intervjuer sker fortlöpande och startar omgående.


Poolarna Assistans har kollektivavtal i Almega och vi värnar om våra anställda. Din röst är viktig. Vi vill gärna ha med dig i vårt team.


Malin Wernersson

Verksamhetschef

076-1753015


Ansöknings ID: PA Örebro5Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page