top of page

Kundansvarig Assistanschef sökes i Örebro

Uppdaterat: 29 apr.

 

Poolarna Assistans AB

Enhetschef inom social omsorg/Föreståndare inom social omsorg

Kommun: Örebro

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Enhetschef inom social omsorg/Föreståndare inom social omsorg. 1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Socialt arbete och omsorg

Körkort

Krav

  • B

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Om jobbet

Poolarna Assistans, vi är det lilla familjära Assistans bolaget med stort hjärta.

Vi söker nu en person som delar vår passion för människors lika värde. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ assistans till personer med funktionsnedsättningar. Vi söker nu ytterligare en kundansvarig till vårt kontor i Örebro.


Vi tror att du som söker är engagerad, lyhörd och noggrann person, med stor kunskap och erfarenhet av assistans, inom lagstiftningen LSS och SFB.


Kundansvarig Assistanschef Poolarna Assistans

Som kundansvarig hos oss har du en central och viktig roll i assistansuppdragen. Det innebär att arbeta för att säkerställa att våra kunder får den omsorg och hjälp de behöver för att leva ett självständigt liv. Det innebär också att se till att våra assistenter har god kunskap om uppdraget och arbetar i en god arbetsmiljö.Som samordnare leder du arbetet enligt gällande beslut, det dagliga arbetet innefattar att rekrytera personal, samordna kontakter med såväl myndigheter som personal, schemaläggning och dokumentation.


Vi ser gärna att du som söker är en social, trygg och ärlig person med hög stresstolerans. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning och erfarenhet inom området. Det är viktigt att du har förmågan att leda personal inom vård och omsorg. Dessutom är det avgörande att du behärskar svenska språket i så väl tal och skrift.


Vi ser fram emot att utöka vårt team och fortsätta vårt arbete, där vi tillsammans kan vi skapa en mer inkluderande rättvis värld för alla.

Varmt Välkommen med din ansökan


Innan en anställning ska ett utdrag från belastningsregistret uppvisas och referenser från tidigare arbetsplatser kontaktas.


Poolarna Assistans har kollektivavtal i Almega och vi värnar om våra anställda. Din röst är viktig. Vi vill gärna ha med dig i vårt team.


Malin Wernersson

Verksamhetschef

076-1753015


Ansöknings ID: Kundansvarig Assistanschef ÖrebroSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page