Skip to main content
Lediga tjänsterÖrebro

Personlig Assistent till en härlig tonårstjej med autism

By 17 oktober 2023No Comments

Poolarna Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Örebro

Kvalifikationer

Om jobbet

Är du en person som är trygg, lekfull och kan arbeta lågaffektivt? Har du ett stort hjärta och en omhändertagande personlighet? Då kan du vara den assistent vi söker!

Om oss: Vi är ett stöttande team som arbetar med en ung, glad tonårstjej med stor integritet. Hon älskar att gunga och vi värnar om att närma oss henne på hennes villkor och i hennes egen takt. Vår uppdragsgivare behöver hjälp med att hantera sina vardagliga rutiner och aktiviteter samtidigt som hennes integritet respekteras.

Krav och kvalifikationer:

  • Erfarenhet som personlig assistent är en fördel, men vi värdesätter personlighet högt.
  • En stark personkemi med vår tonårstjej och hennes familj är avgörande för att lyckas i denna roll.
  • Eftersom arbetsplatsen ligger på landet strax utanför Örebro är det nödvändigt med tillgång till egen bil och körkort.
  • Arbetstiderna är förlagda på dag- och kvällstid, vilket innebär att det inte krävs natt- eller helgarbete.

Process och ansökan: För att kunna ansöka om denna tjänst krävs ett utdrag från belastningsregistret och kontakt med referenser från tidigare arbetsplatser. Vi betonar att du kommer att närma dig vår tonårstjej på hennes villkor och i hennes egen takt för att säkerställa att hon känner sig trygg och respekterad självklart med föräldrarna som stöd.

Vår företagskultur: Poolarna Assistans följer kollektivavtal i Almega och värnar om våra anställda. Vi tror på att varje röst är viktig och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Om du tror att du är den rätta personen för denna spännande roll som personlig assistent, tveka inte att ansöka och bli en värdefull del av vårt team. Vi ser fram emot din ansökan!

Om anställningen

Kontakt