Så här blir du kund!

Vi vill gärna bli Poolare med dig.

Vi  är ett familjärt assistans bolag  med personliga erfarenheter av livet med assistans. Vi ser dig som kund och brinner för vårt arbete, för oss är det viktigast  att skapa en anpassad assistans efter dina behov och intressen.

Så vi finns här för att hjälpa dig med  assistansens alla delar. Ni kan alltid nå oss då vi  finns här för dig som kund, anhörig och assistent dygnet runt.

Oavsett om du har assistans idag eller vill ansöka om assistans hjälper vi dig. Vi sköter all kontakt med din kommun eller försäkringskassan och vi hjälper dig genom hela processen – från ansökan till beslut. Vi har duktiga jurister som också finns tillhands.

För oss är drivkraften att skapa en assistans med livskvalitet, delaktighet och samhörighet. En självklarhet för att du ska känna trygghet med din anordnare, är att du som kund bestämmer din assistans och har full kontroll på alla delar i assistansen. Vi tar ansvar för vårt uppdrag  och vi ser våra kunder, hos oss är du inte en i mängden. Alla kunder ska känna att I Poolarna assistans finns vi här för varandra.

Som poolare har vi många familjedagar och andra event.

Vi är inte och vill inte vara störst, Vårt mål är att vara en äkta, lyhörd, kompetent  och bra anordnare som alltid finns närvarande för dig och dina assistenter.

Första kontakten

Om du vill veta mer vad vi som anordnare kan göra för dig är ni så Välkomna att kontakta oss

. Ett möte kan ske både genom ett fysiskt möte eller digital via Zoom (pga covid -19).Vi berättar om hur vi arbetar och lyssnar på vad som är viktigt för dig och dina assistenter. ett möte är alltid helt förutsättningslöst och naturligtvis kostnadsfritt.

Din skräddarsydda lösning

Vid vårt andra möte presenterar vi en helhetslösning som grundas på dina behov och önskemål. Tillsammans går vi igenom förslaget om hur ett samarbete kan se ut. Om allt känns bra tar vi hand om allt det administrativa arbetet som krävs för att starta assistansen. Vi har alltid en öppen kommunikation och avstämningar med dig eller den du vill ska närvara, så din assistans blir så som du vill ha den.

Du har bestämt dig – du vill bli kund hos Poolarna Assistans!

Nu börjar vårt samarbete att tillsammans utforma den assistans som passar dig och med personal som du känner dig trygg med. Vi gör en genomförandeplan och rekryterar ev personal. Som kund vill vi att du känner att det är du som bestämmer och att vi som anordnare och assistenter finns här för dig. Om du behöver ansöka om assistans , sköter vi all kontakt med kommun och försäkringskassa och våra jurister hjälper oss med hela processen. Det finns alltid utrymme att förändra assistansen om dina behov eller önskemål förändras med tiden.

Din ansökan lämnas in

Om du inte redan har ett beslut om assistans, lämnas en ansökan in till kommunen/försäkringskassan. De gör då en utredning om vilka behov du har. Vi finns med och stöttar dig hela vägen fram till beslut.

Beslut

När vi mottagit beslutet, går vi igenom det med dig. Om beslutet är positivt, ser vi till att assistansen påbörjas. Om du nekas assistans, kan vår juridiska expert hjälpa dig att överklaga beslutet.

Ansök om assistans

Vill du ta första steget för att bli en del av vår gemenskap? Ring oss på 076-175 30 15 eller fyll i ansökan nedan, så tar vi kontakt med dig för ett första möte. Fler sätt att nå oss ser du under fliken ”Kontakt”.

Skriv in tecknen du ser ovan, klicka sedan på Skicka. (Detta är bara till för att undvika spam).
X