top of page
kollektivavtal-poolarna-assistans.jpg

Personlig Assistans

Vårt uppdrag ~ din trygghet

Du har rätt till ett värdigt liv. Dina behov och önskemål är grunden för hur vi utformar din assistans. Lyhördhet för förändringar och förbättringar är en viktig pusselbit i vårt arbete. Även när vi lär känna dig, så känner ingen dig bättre än du själv. Därför är respekt ett av våra nyckelord.

Tillsammans ser vi till att du får en tillvaro som är precis så trygg och aktiv som du önskar. Dessutom vill vi sätta lite guldkant på tillvaron med gemensamma träffar och aktiviteter som andas kvalitet. Att överraska är kul!

Eftersom alla människor är olika, gäller det att hitta en assistent som passar just dig. Därför är våra medarbetare en härlig blandning av olika individer. De har alla utbildning och goda referenser. Det var deras personligheter som gav dem jobbet. Deras uppdrag är att bidra till att trygga och berika din vardag. Varje dag.

Nära och personlig omsorg

Våra kunders och assistenters uppskattning av den gemenskap vi delar är av yttersta vikt för oss. Det är denna gemenskap som sätter pricken över i:et och skapar en exceptionell assistansupplevelse. Vår strävan är att skapa en känsla av samhörighet inom hela Poolarna-familjen. Genom att bygga starka band främjar vi ömsesidig förståelse för varje individs unika förutsättningar, vilket i sin tur leder till en ännu bättre nivå av personlig assistans på lång sikt.

Vi finns alltid här för dig

Hos Poolarna är tryggheten för dig som kund vår högsta prioritet. Oavsett vilken av våra medarbetare du kommunicerar med, så känner vi till din identitet och din unika situation. Detta är en grundläggande princip för oss. Utöver detta finns alltid en erfaren kundansvarig tillgänglig dygnet runt, redo att agera vid eventuella akuta händelser. Din trygghet är vår fasta punkt, och vi strävar alltid efter att du ska känna dig omhändertagen och säker hos oss.

Engagerade assistenter

Vi väljer dina personliga assistenter med noggrant omsorg, i samråd med dig, för att säkerställa att de harmonierar med dina behov och för att underlätta din vardag. Vår långa erfarenhet och kompetens gör oss kapabla att erbjuda dig den allra bästa assistansen. Vi förstår att varje individ är unik, och vi är fast beslutna att tillhandahålla stöd som inte bara är professionellt och kvalificerat, utan också skräddarsytt efter just dina önskemål och krav.

bottom of page