Omdömen

...

Så här tycker våra kunder & medarbetare om Poolarna assistans.

Jag måste säga att under alla dessa år är du den bästa och mest engagerade chef jag träffat så tack och all lycka till dig

ERIKA

För mig som arbetsledare och assistent är det viktigt att alltid få snabb kontakt vid behov, även efter kontorstid. Vilket jag alltid får Som anhörig, att få stöd och pepp vid tunga perioder.. Hjälp med problemlösning och akuta situationer. Både av Chef, men även av sylvassa jurister! Som kund att få känna att vi formar vår egna assistans efter våra egna förutsättningar och behov. När vi gick från kommun till Poolarna fick vi livet åter. Det tar sin tid att bygga en assistansgrupp som arbetar med hjärtat, idag har vi nått även dit. Vi har Sveriges bästa assistenter! Och alla kommer för alltid ha en plats i våra hjärtan. Nu går hela Sverige genom en tuff period. Jag är SÅ glad att vi har den anordnaren och det arbetsteamet runt oss som vi har idag. Det ger hopp om att ta oss ut på andra sidan.

KUND 1

Måste ge Malin Wernersson en Stor eloge för sitt stora hjärta gör allt för sina kunder anhöriga o assistenter o då menar jag verkligen allt. Vi som finns runt vår dotter har inget övrigt att önska. Inget är omöjligt för Malin. Poolarna kan man verkligen rekommendera utan tvekan ett bolag som verkligen ser kunden assistenterna o anhöriga. Malin har stor empati o vet vad hon pratar om. Från en både assistent o mamma.

EWA

Ja jag är så glad över att få ha detta bolag och Malin Wernersson. Kan inte va bättre. Känner oss trygga både som assistenter och kund, Ni är bäst!

LENA

Letar du efter ett assistansbolag som verkligen bryr sig om dig som assistansberättigad, om dig som anhörig och om dig som personlig assistent då kan du sluta leta nu - du har kommit rätt Poolarna Assistans är än så länge ett litet bolag med alla sina fördelar och familjära känsla. Om jag känner Malin rätt kommer hon göra allt som står i hennes makt för att denna känsla ska bibehållas även när företaget växer. Jag är mamma till en ung man som behöver personlig assistans dygnet runt. Jag arbetar även som personlig assistent i det fantastiska gäng som ser till att min sons liv blir så lärande, stimulerande och fantastiskt som det skulle vara även utan de funktionsnedsättningar han har - dvs exakt det LSS utlovar Tack vare Malins sätt att leda och stötta oss i vårt arbete är just detta möjligt - TACK MALIN

MARIA