Om Poolarna

”Vi är ett familjärt assistansbolag som verkligen ser dig som kund, anhörig och assistent”

...

Poolarna Assistans

Vi är ett familjärt assistansbolag som verkligen ser dig som kund, anhörig och assistent. Med lång, bred och personlig erfarenhet av alla delar som rör assistans finns vi här för dig.

Tillsammans skapar vi en individuellt anpassad assistans utefter våra kunders behov och intressen. Alla våra assistenter är handplockade då personkemi är viktigt i assistansen. Våra medarbetare är engagerade och har hjärtat på rätt ställe liksom viljan att finnas där för vår kund i livets alla skeden.

För oss som assistansanordnare är det en självklarhet att du som kund eller legal företrädare har full inblick och kontroll på ekonomin i assistansen.
Så varje månad får du en öppen och ärlig och korrekt ekonomirapport. Hos oss finns inga tveksamheter kring assistansersättningen.

Våra anhöriga ska känna trygghet

För oss är det viktigt att våra anhöriga känner trygghet, då de lämnar det viktigaste de har i någon annans händer. Vi arbetar tillsammans och vårt arbete grundas på trygghet, ansvar, respekt och glädje.

  • Poolarna har funnits sedan 1999.
  • Vi har kontor i Örebro men arbetar rikstäckande i hela Sverige.
  • Vi finns här för dig och har jour dygnet runt.
  • Alla assistans uppdrag är olika för vi är olika som personer, Vi kämpar för allas lika värde och rättigheter som skapar delaktighet och samhörighet. Ingen ska behöva vara ensam, så tillsammans skapar vi en assistans som faktiskt fungerar.

Varmt välkommen att bli en poolare med oss.

Malin Wernersson (assistans anordnare, Mamma och assistent)

Poolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

Kollektivavtal

Alla våra anställda har kollektivavtal genom Almega Vårdföretagarna. För dig som kund innebär det att du vet att vi tar väl hand om våra anställda och ser till att alla regler följs som facken förhandlat fram. Trygga anställda gör ofta ett bättre arbete – och som kund hos oss är du värd det bästa!

Kontakta oss nedan