top of page
Poolarna Assistans.jpg

Om Poolarna Assistans

Poolarna Assistans.JPG

Poolarna Assistans

Poolarna Assistans är ett familjärt assistansbolag som verkligen ser dig som kund, anhörig och assistent. Med lång, bred och personlig erfarenhet av alla delar som rör assistans finns vi här för dig.

Tillsammans skapar vi en individuellt anpassad assistans utefter våra kunders behov och intressen. Alla våra assistenter är handplockade då personkemi är viktigt i assistansen. Våra medarbetare är engagerade och har hjärtat på rätt ställe liksom viljan att finnas där för vår kund i livets alla skeden.

För oss som assistansanordnare är det en självklarhet att du som kund eller legal företrädare har full inblick och kontroll på ekonomin i assistansen. Varje månad får du en öppen och ärlig och korrekt ekonomirapport.

Hos oss finns inga tveksamheter kring assistansersättningen.

Poolarna Assistans-anhöriga

Våra anhöriga ska känna trygghet

För oss är det viktigt att våra anhöriga känner trygghet, då de lämnar det viktigaste de har i någon annans händer. Vi arbetar tillsammans och vårt arbete grundas på trygghet, ansvar, respekt och glädje.
 

  • Poolarna har funnits sedan 1999.

  • Vi har kontor i Örebro men arbetar rikstäckande i hela Sverige.

  • Vi finns här för dig och har jour dygnet runt.

  • Alla assistansuppdrag är olika för vi är olika som personer, Vi kämpar för allas lika värde och rättigheter som skapar delaktighet och samhörighet. Ingen ska behöva vara ensam, så tillsammans skapar vi en assistans som faktiskt fungerar.

Poolarna Assistans-anhöriga
Malin Wernersson-Poolarna Assistans.jpg

Bli en Poolare med oss

Poolarna assistans arbetar enligt en enkel filosofi som rymmer både hjärta och hjärna där våra medarbetare trivs och skapar hög kvalitet för våra kunder. Poolarna grundades 1999.

Poolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

Varmt välkommen att kontakta oss

Malin Wernersson
VD, Assistans anordnare, Mamma och Assistent

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page