Om oss

Sedan Poolarna startade 1999 har det skett ständiga förbättringar. Om man inte utvecklas så står man still! Som verksamhetschef är det min uppgift att se till att våra kunder får en så bra assistans som möjligt. Huvuduppgiften är att skapa en trygg och stimulerande vardag. Men att bli beviljad assistans är ibland en lång process. Därför erbjuder vi juridisk expertis helt utan kostnad.

Mina medarbetare får allt stöd och all utbildning som behövs för att bli en första klassens personlig assistent. Motiverad personal gör ett bättre jobb – och därmed skapas nöjdare kunder.

Jag har personlig erfarenhet av en nära anhörig som behöver personlig assistans. För mig är det självklart att kämpa för att varje individ ska leva ett så rikt liv som möjligt. Att säga att alla människor har lika värde är lätt. Utmaningen är att se till så att orden och verkligheten stämmer överens. Den utmaningen har vi på Poolarna antagit.

Varmt välkommen att bli en del av vår gemenskap!

Malin Wernersson

Poolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

X