Om oss

Välkommen till Poolarna Assistans. Vi är ett familjärt assistans bolag som faktiskt ser dig som kund, anhörig och assistent. Med lång, bred och personlig erfarenhet av alla delar som rör assistans finns vi här för dig. Tillsammans skapar vi en individuellt anpassad assistans efter våra kunders behov och intressen. Alla våra assistenter är handplockade för att personkemi är viktigt i assistansen. Våra medarbetare är engagerade har hjärtat på rätt ställe och viljan att finnas där för vår kund i livets alla skeden. Vi ser också till att våra anhöriga känner trygghet, då de lämnar det viktigaste de har i någon annans händer. Vi arbetar tillsammans och vårt arbete grundas på trygghet, ansvar, respekt och Glädje.

Poolarna har funnits sedan 1999

Vi har kontor i Örebro men arbetar rikstäckande i hela Sverige.

Vi finns här för dig och har jour dygnet runt.

Alla assistans uppdrag är olika för vi är olika som personer, Vi kämpar för allas lika värde och rättigheter som skapar delaktighet och samhörighet. Ingen ska behöva vara ensam, så tillsammans skapar vi en assistans som faktiskt fungerar.

Varmt välkommen att bli en poolare med oss.

Malin Wernersson (assistans anordnare, Mamma och assistent)

Poolarna Assistans tillhör kollektivavtalsområdet Vårdföretagarna inom Almega samt innehar tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

X