Skip to main content
Lediga tjänsterÖrebro

Lekfull & Trygg Assistent

By 17 oktober 2023No Comments

Poolarna Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Örebro

Kvalifikationer

Om jobbet

#jobbjustnu

Vi söker dig som är trygg, lekfull och kan arbeta låg affektivt. Som person har du ett stort hjärta och en varm och omhändertagande personlighet.

Vår kund är en ung kille med autism som behöver hjälp att hantera vardagliga rutiner och aktiviteter. Vi söker en assistent poolare som med en lugn trygg personlighet, kan stötta inspirera och motivera vår kund att må bra och utöva sina intressen.

Erfarenhet av yrket personlig assistent prioriteras men stor vikt läggs vid personlighet. Att personkemin fungerar med såväl vår kund som med familj är en förutsättning för att lyckas med uppdraget. I familjen finns också syskon med personlig assistans.

Då arbetsplatsen ligger på landet strax utanför Örebro krävs bil och körkort. Arbetstiderna är dag och kväll. (ej natt eller helg)

Innan en anställning ska ett utdrag från belastningsregistret uppvisas och referenser från tidigare arbetsplatser kontaktas.

Detta är ett omväxlande arbete där snabbhet rörlighet är vardag. Vi kommer starta intervjuer omgående och tjänsten inleds med en introduktionsperiod.

Poolarna Assistans har kollektivavtal i Almega och vi värnar om våra anställda. Din röst är viktig. Vi vill gärna ha med dig i vårt team.

Välkommen att maila din ansökan redan idag till malin@poolarna.se

Om anställningen

Kontakt