Lediga tjänster

...

Vill du bli en av oss?

Att arbeta som personlig assistent är ett givande och viktigt arbete och vi vill gärna ha dig med i vårt team.

Vi tror att du som assistent är lyhörd, trygg, initiativrik, social och har ett engagemang till 110%. Vi är en närvarande och lyhörd arbetsgivare som ser våra assistenter/medarbetare som den viktigaste delen i assistansuppdraget.

Det är våra medarbetare som är ryggraden i assistansen. Vi är övertygade om att du måste trivas för att göra ett bra jobb. Då krävs motivation, att du får din röst hörd, att du har en god arbetsmiljö med kollegor som alla ingår i ett team.

Att arbeta som personlig assistent är ibland ett svårt och utmanande arbete, så för att du ska kunna lyckas med ditt uppdrag finns vi här dygnet runt.
En annan viktig del i vårt jobb som arbetsgivare är att ta hand vår personal på bästa sätt. Förutom anställningsvillkor enligt kollektivavtal, erbjuder vi friskvård, utbildningar, föreläsningar och möjlighet att utvecklas i ditt uppdrag.

En förutsättning att lyckas i sitt uppdrag är att det finns personkemi, närhet till arbetsgivare och en introduktion som ger trygghet till såväl kund som assistent. Välkommen till Poolarna. Vi finns här för varandra

Vill du bli en Poolare?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Ladda gärna upp CV & Personligt brev