Skip to main content

Engagerad Kundansvarig

Poolarna Assistans AB

 

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Kommun: Örebro

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

 

Om jobbet

Poolarna Assistans vi är det familjära företaget som arbetar med hjärta och hjärna. Vi har lång erfarenhet av personlig assistans. Våra medarbetare är den viktigaste pusselbiten i våra assistanser. Delar du våra värderingar som respekt, trygghet och engagemang och brinner för att öka livskvaliteten hos våra kunder då är du kanske den vi söker.

Vi söker en erfaren kundansvarig till vårt kontor i Örebro. Du ingår i ett team med Ekonomiassistent, Löneadministratör och arbetar nära Verksamhetschefen. Tjänsten kräver att du har utbildning och erfarenhet inom funktionsnedsättningar och NPF diagnoser.

Tjänsten som kundansvarig innebär att du ha en viktig roll i verksamheten. Du har det övergripande ansvaret för kund och medarbetare i olika assistanser. Du ansvarar för att assistansen följer lagstiftningen och arbetar regelbundet med kvalitet och arbetsmiljöfrågor. Våra kunder har rätt att leva sitt liv som andra, det är din uppgift att se till att kunden får påverka sin assistans samt har medarbetare som trivs. En stor del av arbetet handlar om rekrytering, dokumentation och myndighetskontakter.

Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg inriktning funktionsnedsättning, eller lever med någon som har personlig assistans. Som person har du förmågan att leda, organisera och vidareutveckla både människor och administration.

Vi tror att den person vi söker är lyhörd, omtänksam, ansvarsfull och serviceinriktad. Viktigt att vi på kontoret trivs tillsammans så att vara flexibel och ha lätt för att samarbeta är avgörande för en anställning. I arbetet förekommer resor och ibland övernattning på annan ort.

Vi vill se en långvarig anställning för våra kunders bästa i fokus. Låter detta intressant, är du Välkommen att skicka in ett personligt brev och CV.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten ska tillsättas i december-22 eller januari- 23.

Ett utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas vid en ev intervju. Referenspersoner lämnas med CV.

Välkommen att maila din ansökan till malin@poolarna.se

Om anställningen

Kontakt