ARBETA HOS OSS

...

Vill du bli en av oss?

Att arbeta som personlig assistent är ett givande och viktigt arbete och vi vill gärna ha dig med i vårt team.

Vi tror att du som assistent är lyhörd, trygg, initiativrik, social och har ett engagemang till 110%. Vi är en närvarande och lyhörd arbetsgivare som ser våra assistenter/medarbetare som den viktigaste delen i assistansuppdraget.

Det är våra medarbetare som är ryggraden i assistansen. Vi är övertygade om att du måste trivas för att göra ett bra jobb. Då krävs motivation, att du får din röst hörd, att du har en god arbetsmiljö med kollegor som alla ingår i ett team.

Att arbeta som personlig assistent är ibland ett svårt och utmanande arbete, så för att du ska kunna lyckas med ditt uppdrag finns vi här dygnet runt.

En annan viktig del i vårt jobb som arbetsgivare är att ta hand vår personal på bästa sätt. Förutom anställningsvillkor enligt kollektivavtal, erbjuder vi friskvård, utbildningar, föreläsningar och möjlighet att utvecklas i ditt uppdrag.

En förutsättning att lyckas i sitt uppdrag är att det finns personkemi, närhet till arbetsgivare och en introduktion som ger trygghet till såväl kund som assistent. Välkommen till Poolarna. Vi finns här för varandra

Vill du arbeta hos Poolarna assistans, välkommen med din ansökan:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Ladda gärna upp CV & Personligt brev

”Om man vill ha ett ansvarsfullt arbete som även är roligt och utvecklande ska man jobba som personlig assistent. Eftersom man följer brukaren i dennes liv får man chans att utföra många olika arbetsuppgifter. Det ser jag som en stor fördel; omväxlingen i yrket. Men när man arbetar som PA bidrar man även till ett självständigt liv för någon annan. Genom att man jobbar nära en annan människa får man ett förtroende att delta i dennes liv. För att att arbetet ska funka måste man utveckla sina sinnen och lära sig att vara uppfinningsrik och smidig. Man behöver besitta olika egenskaper såsom att vara lyhörd, flexibel, lojal men även att kunna ”sitta på händerna” och stå tillbaka när det behövs. Personlig assistans är ett yrke som man väljer och medvetet väljer att stanna kvar i och det förtjänas att ses som ett viktigt yrke! Jag är själv legitimerad förskollärare och har arbetat 10 år i förskolan men det är här som personlig assistent som jag verkligen trivs och kommer till min rätt. Min utbildningsbakgrund och erfarenhet har jag stor nytta av och kan använda mig av de pedagogiska färdigheter jag besitter”

/ Lina Person