Skip to main content

Amanda söker assistenter

Poolarna Assistans AB

Personlig assistent

Kommun: Finspång

Kvalifikationer

Om jobbet

Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans.

Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig.

Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande.

Till en av våra underbara kunder söker vi nu en personlig assistent med barnasinnet kvar och hjärtat på rätt ställe. Som assistent ingår du i en stor personal grupp där självständigt arbete blandas med gott samarbete.

Den vi söker ska vara busig men trygg, med en personlighet som är initiativrik och lyhörd.

Arbetet innebär att assistera en ung tjej med omfattande vårdbehov under dygnets alla timmar. Kunden behöver hjälp med allt såväl vardagliga sysslor som lek och träning.

Vi ser gärna att du som person har undersköterskeutbildning samt erfarenhet av personlig assistans.

Vi tror att du har barnasinnet kvar tycker det är roligt med lek och bus blandad med allvar av händelser som kräver lugn och stresstålighet.

Vi arbetar utifrån en långvarig relation där personkemin är viktigast.

Du ska vara rökfri och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret vid en ev intervju.

Tjänsterna är en så länge assistans uppdraget varar på 80% och ska tillsättas omgående. Intervjuer kommer ske fortlöpande där första mötet sker i Zoom för att sedan gå vidare till fysiskt möte och ev introduktion.

Arbetstiderna varierar som dag, kväll, helg och vaken natt förekommer. Bil och körkort är ett krav då arbetsplatsen ligger på landet.

Utdrag från belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.

Välkommen att maila din ansökan till malin@poolarna.se

Om anställningen

Kontakt